Direct la continutul paginii »

Someta SRLDin anul 1977 societatea a fost în subordinea Ministerului Industriei Chimice devenind un furnizor însemnat de utilaje şi piese de schimb pentru combinate, rafinării, combinate de prelucrare a celulozei şi hârtiei.

Societatea are profil de construcţii de maşini, construcţii metalice şi prelucrări mecanice, fiind fondată în 1952. Pe parcursul anilor a fost înzestrată cu o dotare tehnică complexă ceea ce permite realizarea unei game largi de produse de calitate.

In perioada anilor 80 un volum însemnat al producţiei de recipiente şi rezervoare a fost destinat pieţei germane.

Produsele care au impus firma pe plan naţional sunt destinate industriei chimice, petrochimice, miniere, metalurgice, materialelor de construcţii: rezervoare metalice, solizuri de ciment, transportoare de diferite tipuri şi piese de schimb ale acestora, filtre de saci, clasoare pneumatice, site vibratoare, cicloane de ventilaţie, armături, hale industriale, tamburi pentru cabluri şi sârme, containere, diverse structuri metalice sudate.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Someta SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Someta SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Someta SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.