Direct la continutul paginii »

Quark Exe SRLSC QUARK EXE SRL este un IMM, care desfasoara activitati de cercetare si productie in domeniul metalotermiei cuprului si al combustibililor ecologici.

Sc QUARK EXE SRL urmareste producerea si utilizarea de combustibili vegetali performanti.

Pentru atingerea acestor obiective firma noastra colaboreaza atit cu personalitati ale culturii tehnice nationale si cu institute prestigioase de cercetare.

In present, firma noastra urmareste trecerea la fabricarea strict ecologica a produselor sale si anume, termit cupru si unelte/materiale necesare in executarea de suduri aluminotermice speciale, la fel si pentru producerea de combustibili ecologici.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Quark Exe SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Quark Exe SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Quark Exe SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.