Direct la continutul paginii »

Astra Tl SRLAm aparut pe piata ARMATURILOR INDUSTRIALE cu o gama larga de produse de cea mai buna calitate pentru a oferii clientilor satisfactia garantata de care au nevoie.

Producem si comercializam piese de schimb, pentru industria petrochimica, chimica, industria apelor, industria gazelor, precum FLANSE cu gat, flanse oarbe, flanse plate, REDUCTII concentrice, reductii excentrice, TEURI, ROBINETI INDUSTRIALI, CLAPETI de retinere, COTURI precum si o gama variata si diversificata de FITINGURI.

Cu o experienta in domeniu de peste 10 ani si cu numeroase colaborari atat pe piata din Romania cat si pe piata Internationala am reusit sa ne asiguram un loc printre cei mai buni in acest domeniu.

Sc Astra-Tl Srl este societate cu capital integral privat infiintata in anul 1991.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Astra Tl SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Astra Tl SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Astra Tl SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.145