Direct la continutul paginii »

Strial SRLDomeniul principal de activitate al Firmei este de producţie, montaj si service pentru confecţiile din aluminiu.De asemenea firma este specializata si in executia de pereti cortina si fatade ventilate avand un palmares bogat si o experienta indelungata in acest domeniu.

S.C. STRIAL S.R.L. s-a infiintat in 30 ianuarie 2001 si are in prezent patru asociati – persoane fizice .

Pentru realizarea de confectii din aluminiu la un nivel calitativ superior Departamentul Tehnic a fost dotat cu linie completa pentru fabricatia confectiilor, scule si dispozitive pentru procesele de montaj si cataloage de specialitate aferente sistemelor mentionate.

Obiectivul propus în domeniul de activitate a fost acela de a oferi investitorului un produs care să răspundă deplin cerintelor si asteptarilor acestuia.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Strial SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Strial SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Strial SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.970