Direct la continutul paginii »

Truck Trans SRL



SC TRUCK TRANS SRL este o companie cu capital privat, infiintata in anul 2003, ca urmare a restructurarii si reorganizarii activitatii SC CARPATCEMENT HOLDING SA .

Structura de personal specializat pe obiecte de activitate si logistica preluate de la CARPATCEMENT Holding au fost imbunatatite continuu, prin atragerea de nou personal calificat si prin investitii si achizitii de mijloace fixe.


Deasemenea, compania a obtinut certificarea in domeniul sistemului integrat de calitate - mediu, in concordanta cu cerintele standardului international SR EN ISO 9001:2008 si 14001:2005 certificat de organismul de certificare AEROQ



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Truck Trans SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Truck Trans SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Truck Trans SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.478