Direct la continutul paginii »

Chris Trans Expres SRLCHRIS-TRANS EXPRES, infiintata in anul 2004, este o societate comerciala cu capital integral privat ce are ca obiect de activitate expeditia si transportul rutier intern si international.

Un mare avantaj al colaborarii cu firma CHRIS-TRANS EXPRES este reprezentat de abilitatea noastra de a rezolva intr-un timp record orice cerinta din partea dumneavoastra.

CHRIS-TRANS EXPRES ofera servicii de transport pe orice ruta interna, europeana sau asiatica cu mijloace auto cu sarcini utile/volume intre 1,5t/10mc – 22t/100mc, prin practicarea unor tarife competitive, de cele mai multe ori pe un singur sens.

Servicii asigurate:

• grupaje de marfuri;

• transporturi de confectii pe umerase;

• transporturi de marfuri periculoase ( A D R)

• transporturi cu frig;

• transporturi speciale (agabaritice);Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Chris Trans Expres SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Chris Trans Expres SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Chris Trans Expres SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.269