Direct la continutul paginii »

Logistic E Van Wijk SRLLogistic E van Wijk este un furnizor european de servicii integrate de transport si de logistica cu filiale in Romania, Olanda si Ucraina.

Grupul E van Wijk, bazand-se pe o flota proprie de peste 300 de camioane, asigura o buna acoperire a principalelor piete din Europa si genereaza o cifra de afaceri consolidata în crestere, de peste 40 mil. Euro.

Investitii in modernizarea si cresterea flotei – achizitia in premiera a 3 camioane cu remorca avand sistemul drive-through.

Cresterea capacitatii depozitului din Bucuresti – de la 6.000 m2 pana la suprafata de 11.000 m2. In noul modul putem asigura stocarea produselor in regim de temperatura controlata (max. 20 C).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Logistic E Van Wijk SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Logistic E Van Wijk SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Logistic E Van Wijk SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.140