Direct la continutul paginii »

Gibrom Expres Distributie SRLGibrom Expres Distributie s-a infiintat din dorinta de a asigura clientilor nostri calitate si profesionalism in furnizarea de solutii de transport rutier, pentru incarcaturi complete intre 1,5 si 24 de tone, servicii de grupaj, transporturi agabaritice, frigo, periculoase, etc.

In acelasi timp, contractele si colaborarile solide, cu un mare numar de transportatori verificati, ne dau posibilitatea de a asigura, in conditii de siguranta si eficienta, transportul rutier de marfa . Principalul avantaj pe care il oferim clientilor nostri este accesul facil la o gama variata de mijloace de transport cu sarcini utile de la 1,5 tone la 24 tone si diverse tipuri de carosari: prelate, dube, frigorifice, platforme, etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gibrom Expres Distributie SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Gibrom Expres Distributie SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gibrom Expres Distributie SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.033