Direct la continutul paginii »

Romtas Expres Trans SRLKOCATAŞ TRANS NAKLIYAT TURISM VE TICARET LTD . Cu experienta sa imbogateşte din 1976 sectorul de transport prin investitiile facute in technologie şi resursele umane În anul 1994 a fost înfiintata prima filiala în oraşul Istanbul.

Pana in anul 2002 Kocatas Ltd si Romtas Srl au prestat servicii de transport complexe in toate domeniile. La sfirsitul anului 2002, odata cu stabilirea sediului in complexul din Hadimköy, intins pe o suprafata de 10.000 m², cu 6.000 m², spatiu de depozitare, si 1.600 m², spatii rezervate birourilor, plus parcul de masini, si-a imbunatatit si calitatea serviciilor prestate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Romtas Expres Trans SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Romtas Expres Trans SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Romtas Expres Trans SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.688