Direct la continutul paginii »

Luxorcomp SRLCreata in anul 1994, SC LUXORCOMP SRL este o companie de transport rutier de marfa, cu capital 100 % romanesc.


Parcul auto al firmei noastre se compune din:

- Camioane cu semiremorci de 13,6m-20 tone, cu prelate , 90-100 mc;
- Camioane cu temperatura controlata, dube termoizolante si/sau cu TK;
- Autoutilitare de 3.5 tone
- Autoutilitare de 1.5 tone izoterme


Oferta noastra de servicii acopera teritoriu unor tari precum Italia, Germania, Olanda, Franta, Spania etc. si confera maxima securitate si promtitudine pentru furnizarea unui serviciu de calitate.

Calitatea si promptitudinea serviciilor de transport prestate de compania noastra au condus la dezvoltarea unor colaborari durabile cu parteneri de prestigiu din tara si strainatateContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Luxorcomp SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Luxorcomp SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Luxorcomp SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.