Direct la continutul paginii »

Rocombi SAPrezentă pe piaţa transporturilor din anul 1997, ROCOMBI SA oferă clienţilor săi servicii de transport intermodal intern şi internaţional. Şi dumneavoastră ar trebui să beneficiaţi de eficienţa transportului combinat cale ferată-rutier.


Sediul principal: Bucureşti, sector 1, B-dul Dinicu Golescu nr. 38.

ROCOMBI S.A. are sediul principal în Palatul CFR - Bucureşti care este o construcţie amplasată în partea de sud a Pieţei Gării de Nord. În această clădire îşi au sediul Ministerul Transporturilor şi Compania Naţională a Căilor Ferate Române CN CFR S.A.

În prezent, Portul Constanţa este cel mai mare şi cel mai adânc port din Marea Neagră având terminale pentru aproape toate tipurile de mărfuri, incusiv terminale pentru containere ferryboat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rocombi SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Rocombi SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rocombi SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.078