Direct la continutul paginii »

Pac Systems Romania SRLÎnfiinţată în anul 1998, Pac Systems Romania este deja o tradiţie în distribuirea aparatelor de aer condiţionat şi încălzire pe piaţa vestica din România, marca GOODMAN.

Calitatea deosebită a acestor echipamente ne plasează printre primele locuri în ţară la distribuirea aparatelor de acest gen.

SC Pac Systems SRL a fost creata pentru aprovizionarea Europei de Est si Centrale cu produse de ultima performanta technologica.

Personalul nostru are 30 de ani experienta in proiectari, instalatii si service.

Produsele noastre sunt de cea mai bună calitate, fiind fabricate de renumita producatoare de aparate de acest gen, GOODMAN

Avem echipament in stoc la zona libera Curtici-Arad si Oradea.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pac Systems Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pac Systems Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pac Systems Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.