Direct la continutul paginii »

Cusbac SASocietatea asigura garantia si post garantia produselor livrate.

Societatea comerciala CUSBAC S.A., cu un capital integral privat, este situata la numai 6 km de orasul Bacau, pe soseaua de centura Bucuresti - Suceava (DJ 207G), in localitatea Letea Veche Nr. 454, Jud. Bacau.

Nu amanati o buna decizie, contactati-ne pentru a va putea ajuta! De rest ne vom ocupa noi!

Preturile produselor noastre sunt competitive, raportate produselor similare realizate in tara, lasandu-va toate posibilitatile pentru o marja de profit substantiala.

Specificul societatii este proiectarea, productia si comercializarea robinetelor industriale din otel, a utilajelor si echipamentelor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cusbac SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cusbac SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cusbac SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.333