Direct la continutul paginii »

Timorex Impex SRLSC TIMOREX IMPEX S.R.L. Zalau este specializată în fabricarea şi comercializarea unei largi game tipo-dimensionale de robineti si armaturi industriale din fonta, otel si inox cu diverse utilizări în domeniile: petrolier, transport de gaze, termoficare, reţele de distribuţie a apei, pentru temperaturi de lucru joase si ridicate, precum si pentru medii de lucru specifice.

La baza intregii activitati a firmei sta calitatea si satisfacerea cerintelor clientilor sai,aceasta fiind certificata din punct de vedere al asigurarii calitatii in conformitate cu cerintele ISO 9001/2000 de catre AEROQ Bucuresti.

S.C. TIMOREX IMPEX S.R.L.este o firma cu capital privat situata in jud.Salaj, loc.Zalau, str. Morii Nr.1/A fondata în anul 1996.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Timorex Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Timorex Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Timorex Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.483