Direct la continutul paginii »

Ten Comprod SRLPolitica firmei noastre in domeniul calitatii are drept obiectiv maximizarea satisfacerii cerintelor, necesitatilor si asteptarile clientilor.

S.C. TEN COMPROD S.R.L., dispune de o vasta experienta si tehnologie in domeniul prelucrarilor mecanice prin aschiere, fabricarii pieselor de schimb si masinilor agricole (masini de erbicidat, disc, semanatori, transportoare cu lant, cu snec, cu banda, tubulaturi, diverse repere la cererea clientului, structuri metalice pentru cladiri, etc.).

Societatea are in dotare utilaje specifice activitatii de productie: strunguri, freze, masina de frezat si alezat, masina de mortezat, rabotat, masini de rectificat plan si axial, masini de gaurit etc.

Societatea noastra are traditie inca din 1980 in activitatea de mecanizare a agriculturii din Judetul Braila.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ten Comprod SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ten Comprod SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ten Comprod SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.007