Direct la continutul paginii »

Valger SRLSuntem o firma producatoare de profile lemn stratificat din molid, utilizate pentru ferestre si usi cu geam termoizolant (termopan).

Calitatea este pentru noi cel mai important lucru si ne straduim temeinic sa indeplinim cerintele clientilor nostri.

Acest material ofera multiple avantaje fata de lemnul traditional, este mai puternic, mai drept, mai uniform.

Lemnul prelucrat traditional este afectat de razele ultraviolete si sufere modificari in timp fapt care genereaza crapaturi vizibile in acest tip de tamplarie.

Lemn stratificat inseamna un material de top rezultat prin procese tehnologice de varf ce extind si maximalizeaza proprietatile lemnului traditional si elimina in totalitate defectele acestuia pastrand trei calitati importante: respiratie, caldura, noblete.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Valger SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Valger SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Valger SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.