Direct la continutul paginii »

Heliodora Consult SRLOperatorul RSVTI(Responsabil cu Supravegherea si Verificarea Tehnica a Instalatiilor), desemnat in conditiile Ordinului nr.147/2006, emis de catre Inspectorul de Stat Sef al ISCIR, raspunde de identificarea, inregistrarea la ISCIR, supravegherea intretinerii si repararii instalatiilor/echipamentelor ISCIR detinute de catre persoanele juridice cu care are contract de prestari de servicii sau de munca, precum si de exploatarea corecta si legala a acestora in conformitate cu prevederile Prescriptiilor Tehnice - colectia ISCIR in vigoare.
Procedura de autorizare, obligatiile, raspunderile si drepturile Operatorului RSVTI sunt specificate in Ordinul nr.333/2006, emis de catre Inspectorul de Stat Sef al ISCIR.

Heliodora Consult va ofera servicii de consultanta in domeniul sudurii cu privire la sudabilitatea materialelor, autorizarea sudorilor dumneavoastra, calificarea procedurilor de sudare (Bureau Veritas, TUV Austria, ISCIR, etc.) si alte servicii conexe activitatii de sudare, prin intermediul personalului nostru autorizat responsabil tehnic cu sudura (RTS).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Heliodora Consult SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Heliodora Consult SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Heliodora Consult SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.610