Direct la continutul paginii »

Romind T & G SRLOferim clientilor nostri cele mai noi tehnologii si o inalta calificare a personalului, la care se adauga experienta concretizata in respectarea standardelor internationale si a sistemelor de calitate, mediu si sanatate operationala 9001, 14001 si 18001.

S.C. ROMIND T&G S.R.L este specializată în: realizare a echipamentelor şi pieselor de schimb pentru turnuri de răcire şi pentru tratarea apelor; realizare a echipamentelor tehnice de muncă pentru electrosecuritate; realizare a produselor prin injecţie materiale plastice, intermediere a produselor industriale ETC.

ROMIND T&G este o societate comerciala cu capital privat, infiintata in anul 1993. Sediul central al firmei se afla in orasul Pantelimon - Ilfov.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Romind T & G SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Romind T & G SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Romind T & G SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.529