Direct la continutul paginii »

Sowiens SRLFirma Sowiens care, de peste 20 ani este specializata in constructii, amenajari interioare, exterioare si comert cu produse metalurgice.

Avem un portofoliu considerabil de clienti care au apelat la noi pentru constructii de case la cheie sau case la rosu, proiecte case, consolidari imobile, renovari pornind de la tamplarie pvc si aluminiu si montaj instalatii tehnico-sanitare pana la montaj rulouri sau jaluzele, reparatii centrale termice, hidroizoizolatii sau mansarde de bloc

Proiectele de amenajari interioare finalizate de Sowiens cuprind toata gama de servicii, incepand cu cele de zidarie, varuit, montaj instalatii electrice, tehnico-sanitare, de centrale termice, montaj parchet, tamplarie pvc sau aluminiu, jaluzele si ruloruri, pana la design interior.

Executam cladiri complet finisate interior si exterior, denumite constructii la cheie sau constructii fara finisaje si partea exterioara a acoperisului, denumite constructii la rosu.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sowiens SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sowiens SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sowiens SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.128Produse

    1. 2