Direct la continutul paginii »

Industrial Action SRLSC Industrial Action Sibiu are disponibilitatea, speranta si totodata convingerea ca vom identifica impreuna posibilitati concrete de colaborare intre societatile noastre.

Proiectarea si executia de elemente, aparatura, instalatii, agregate hidraulice sau pneumatice pentru actionarea masinilor-unelte, utilajelor, liniilor tehnologice s.a.

S.C. Industrial Action Sibiu certifica calitativ produsele si serviciile prestate, asigurandu-va cu promtitudinea de livrare, precum si cu flexibilitatea comerciala, promovand si mentinand un climat de afaceri serios si stabil.

Modernizari de elemente, aparatura si instalatii hidro-pneumatice, in scopul cresterii performantelor tehnico functionale.

Reparatii, reconditionari de elemente, aparatura si instalatii hidro-pneumatice, pompe cu debit variabil si cilindri hidraulici.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Industrial Action SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Industrial Action SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Industrial Action SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Industrial Action SRL


33.229