Direct la continutul paginii »

Gpm Titan International SRLIn ultima vreme dezvoltam o noua activitate: integrator de comenzi numerice GE FANUC, cu structurile noastre mecanice de masini unelte, livrand strunguri carusel CNC complete, masini de frezat CNC cu portal, masini de frezat CNC cu montant deplasabil, ca si masini CNC orizontale de alezat si frezat.

Ultimele noastre produse sunt reprezentate de noua linie de strunguri carusel echipate cu motor principal GE FANUC fara perii montat vertical, cu cutie de viteze “ZF” germana si transmisie finala prin curea dintata.

Compania noastra este deja cunoscuta de 12 ani ca fiind un important proiectant si constructor / exportator de masini unelte noi si reconstruite/modernizate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gpm Titan International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Gpm Titan International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gpm Titan International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.877