Direct la continutul paginii »

Blaj SASocietatea BLAJ S.A. Bucuresti activeaza din anul 1994, in domeniul implementarii echipamentelor de marcare industriala si este distribuitorul autorizat a firmelor germane PAUL LEIBINGER & Co KG, ELECTRONISCHE BESCHRIFTUNGS SYSTEME.

Experienta acumulata in cei aproximativ 20 ani de activitate, ofera o baza reala pentru capacitatea noastra de a oferi clientilor cele mai eficiente solutii de inscriptionare în tehnologia INK-JET sau LASER.

Obiectul principal de activitate include implementarea sistemelor electronice de codare, marcare si identificare, precum si asigurarea intregului suport de consultanta tehnica necesar integrarii acestora in fluxul tehnologic.

Misiunea noastra este, de a veni in intampinarea nevoilor clientilor, oferind solutii care satisfac standardele cele mai exigente, atat in privinta calitatii, cat si a serviciilor oferite.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Blaj SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Blaj SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Blaj SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.