Direct la continutul paginii »

Univertis SRLSocitatea noastra infiintata in anul 2000 a intrat pe piata metalului prin importul si comercializarea produselor metalurgice in special a otelurilor speciale folosite in industria constructoare de masini.

Continuam si astazi activitatea inceputa cu o echipa cu experienta de peste 25 de ani in domeniu metalurgic.

fierul forjat a fost un domeniu care ne-a impresionat inca de la inceput si in 2006 am deschis un depozit dedicat in totalitate acestei activitati in localitatea Bacau, lucrand ca distribuitorii zonali autorizati ai celui mai mare producator european ARTEFERRO Italia.

Prin varietatea stocului de elemente din fier forjat clientii nostri pot executa intreaga gama de lucrari cum ar fi scari interioare si exterioare, balcoane, terase, grilaje geamuri, garduri, porti, obiecte de mobilier de interior sau de gradina.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Univertis SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Univertis SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Univertis SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.