Direct la continutul paginii »

Petal SAFirma noastra este unul din producatorii consacrati de utilaj si echipament petrolier , echipamente si piese de schimb destinate forajului si extractiei titeiului si a gazului metan, armaturi industriale, utilaj geologic, piese schimb pentru reparatii capitale de utilaj metalurgic.

S.C. PETAL S.A. a implementat, mentine si imbunatateste in permanenta Sistemul de Management al Calitatii, in conformitate cu cerintele standardului ISO 9001:2000.

PETAL S.A. a fost fondata in anul 1949 si are o experienta de peste 20 ani in proiectarea si fabricarea de utilaj petrolier, robinete si armaturi industriale si peste 30 ani de experienta in fabricarea utilajului metalurgic.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Petal SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Petal SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Petal SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.369