Direct la continutul paginii »

Alkitronic Rom SRLNumele alkitronic este o foarte cunoscuta marca inregistrata, recunoscuta la nivel mondial, pentru varietatea larga de multiplicatoare electrice, pneumatice si manuale.

Incepand cu anul 1994, s.c. alkitronic-Rom s.r.l. este importator unic in Romania al produselor firmei alkiTECHNIK GmbH din Germania.

Gamei de produse alkitronic i s-a alaturat si programul ALKITORC - pompe si dispozitive hidraulice de insurubat.

Avem posibilitatea de a presta, la cerere, servicii de insurubat - desurubat, cu multiplicatoarele industriale performante alkitronic®

Noua generatie de masini electrice de insurubat.
Insurubeaza cu precizie si desurubeaza orice tip de conexiune prin infiletare. Se opreste automat, cand strangerea programata este realizata.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alkitronic Rom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Alkitronic Rom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alkitronic Rom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.