Direct la continutul paginii »

Iaica SRLProdusele noastre satisfac toate cerintele dumneavoastra. Iar calitatea este asigurata de sistemul de asigurare a calitatii implementat in conformitate cu cerintele standardului ISO 9001.

In anul 1997 a luat fiinta, ca unitate cu profil nou in Romania IAICA Alexandria si a ramas si astazi singura producatoare de aparataje si accesorii pentru instalatii de incalzire - ventilare si conditionare a aerului, necesare in constructii industriale, cat si civile.

Productia este extreme de flexibila si putem executa orice produs din grupele de produse prezentate, precum si orice alt produs executat dupa modelul sau proiectul pus la dispozitie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Iaica SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Iaica SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Iaica SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.550