Direct la continutul paginii »

Ascensorul Romservice Company SAPâna la aceasta data am montat peste 70 de ascensoare complete din import (electrice si hidraulice), în Bucuresti si provincie, la unele institutii deosebite ca importanta.

Suntem o societate pe actiuni, cu capital privat si avem un numar de peste 450 de angajati, dispunând de un personal tehnic specializat, autorizat de I.S.C.I.R..

Pentru asigurarea calitatii corespunzatoare si continue a întretinerii acordam o atentie deosebita pregatirii profesionale a tuturor salariatilor.

Preocupati permanent de satisfacerea cerintelor clientilor, colaboram cu firme de renume, asigurând astfel furnizarea si montajul unor ascensoare îndeplinind conditii optime de siguranta, calitate si confort, având finisaje standard sau de lux, în deplina concordanta cu Normele Europene.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ascensorul Romservice Company SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ascensorul Romservice Company SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ascensorul Romservice Company SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.284