Direct la continutul paginii »

Tehno Star Prodimpex SRLDispunind de un colectiv de proiectare – cercetare profesionist, s-a reusit pe parcursul anilor sa ajungem la un numar de 50 de proiecte noi de utilaje realizate in firma noastra, dupa proiectele noastre si care includ un important Know How in domeniul dozarii si ambalarii.

S.C. TEHNOSTAR Cluj, a luat fiinta in anul 1994, cu dorinta de a oferi o diversitate cit mai mare de sisteme de ambalat si dozat pe piata din Romania.

OFERIM consultanta de specialitate pentru ambalarea produselor, proiectare, executie de masini si echipamente pentru dozat, ambalat, transport, depozitare, roboti industiali, modernizarii de utilaje si echipamente destinate ambalarii produselor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tehno Star Prodimpex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tehno Star Prodimpex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tehno Star Prodimpex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.100