Direct la continutul paginii »

Dulprod SRLDin 2004 societatea Dulprod si-a extins gama de utilaje pentru industria alimentara, comert si constructii.

Ulterior s-au construit spatii pentru birouri, s-a marit suprafata pentru productie la 600 metri patrati si s-a trecut la retehnologizare prin aducerea de utilaje cu comanda numerica.

Infiintata in 1994 societatea Dulprod a pornit de la construirea a 400 metri patrati hala pentru productie in scopul realizarii de masini pentru macinat cafea.

S-a facut o extindere catre metalurgie prin utilarea unei noi hale de productie cu masini de turnat sub presiune aluminiu cu realizarea de matrite in cadrul societatii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dulprod SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dulprod SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dulprod SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.