Direct la continutul paginii »

Meteor Impex SRLPentru a crea livada la care visati trebuie sa folositi produsele noastre pentru ca fiecare sortiment de pomi sa aiba ingrijirea de care are nevoie.

Materialul saditor este unul din cele mai bune, fiind recomandat pentru toata zona transilvana. Oferim certificat de calitate.

Meteor nu este o firma noua intr-un domeniu care cere multe cunostinte , daruire si pricepere. Toate acestea fac parte din dotarile noastre , fiind o mica ferma de familie cu experienta de 20 ani in acest domeniu.

Pentru o mai buna informare va oferim si lista noastra de preturi, nu ezitati sa ne contactatati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Meteor Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Meteor Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Meteor Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.339