Direct la continutul paginii »

Phoenix Flowers SRLPrimele noastre culturi de legume infiintate sunt cele de salata, urmand ca pe viitor sa ne ocupam si de alte culturi de legume.

In anul 2008 Phoenix Flowers a realizat o noua investitie de 500.000 euro prin programul Fermierul, in prezent suprafata de productie fiind de 2680 mp

Phoenix Flowers este infiintata in 2005, cu o investitie de peste 70.000 euro.

Spatiul de productie (in suprafata de 400 mp), se extinde in anul 2007 cu o suprafata de 2100 mp, proiect realizat prin programul Sapard.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Phoenix Flowers SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Phoenix Flowers SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Phoenix Flowers SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.281