Direct la continutul paginii »

Interagroaliment SRLS.C.Interagroaliment S.R.L." cu sediul in comuna Bogdanesti sat Filipesti jud Bacau , operator al activitatii de crestere a pasarilor in Ferma avicola din localitatea Simila, com Zorleni jud Vaslui.

Calitatea si Siguranta produselor si serviciilor noastre reprezinta „Cartea Noastra de Vizita” in fata clientilor nostri si prin care suntem decisi sa obtinem excelenta.

Conducerea societatii se asigura ca personalul implicat este constient de importanta indeplinirii conditiilor de siguranta alimentara pentru produsele fabricate.

Intelegem dorintele clientilor si prioritatile lor pentru gasirea celor mai bune solutii la solicitarile acestora.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Interagroaliment SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Interagroaliment SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Interagroaliment SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.680