Direct la continutul paginii »

Suinprod SAObiectivul nostru este acela de a produce cel mai bun porc destinat sacrificarii,prin utilizarea celor mai bune tehnologii, a unei genetici performante,dar si printr-un program de nutritie exceptional.

S.C. SUINPROD S.A. Roman a demonstrat grija pentru sanatatea consumatorilor prin implementarea si certificarea unui sistem integrat de management al calitatii si sigurantei alimentelor, in conformitate cu SR EN ISO 9001: 2001 si principiile HACCP.

Principiile si deciziile care stau la baza întregii activitati din firma, parte integranta a personalitatii acesteia, sunt: generarea de satisfactie pentru clienti, crearea de profit pentru sustinerea dezvoltarii viitoarea a firmei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Suinprod SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Suinprod SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Suinprod SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.214