Direct la continutul paginii »

Agromec Camin SAObiectivul principal de activitatea al societăţii este: cultivarea cerealelor, plantelor legumioase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase.

S.C. AGROMEC CĂMIN S.A. are sediul în România, localitatea Cămin, str. Mare, nr.106, judeţul Satu Mare. După forma juridică este o societate pe acţiuni, acţiunile fiind divizate în 519.775 acţiuni nominative cu o valoare nominală de 0.20 lei.

Societatea este condusă de Consiliul de administraţie format din 5 membri, iar activitatea firmei este controlată de Comisia de Cenzori format din 3 membri.

S.C. AGROMEC CĂMIN S.A. are sediul în România, localitatea Cămin, str. Mare, nr.106, judeţul Satu Mare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Agromec Camin SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Agromec Camin SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Agromec Camin SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.013