Direct la continutul paginii »

Danusia SRLDe-a lungul timpului am incercat sa satisfacem toate dorintele clientilor nostri, sa venim in intampinarea lor cu cele mai bune produse din domeniu, sa furnizam cat mai multe informatii despre produsele comercializate si sa oferim suport in alegerea produsului dorit.

SC Danusia SRL va pune la dispozitie o gama larga de produse electrocasnice (frigidere, vitrine si lazi frigorifice, masini de spalat, etc) refurbished sau second-hand (import Anglia si Germania).

SC Danusia SRL va pune la dispozitie o gama variata de ATV-uri (modele chinezesti - import Germania), camioane si autoutilitare.

SC Danusia SRL va pune la dispozitie o gama variata de utilaje agricole (tractoare, combine agricole, etc. - import Anglia si Germania).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Danusia SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Danusia SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Danusia SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.