Direct la continutul paginii »

Vifrana SATot ce s-a realizat cu propriile utilaje si echipamente de cea mai inalta productivitate si calitate.

In prezent, punem echipamentele si experienta la dispozitia oricui este interesat sa aiba propria plantatie viticola, executand, in totalitate, pregatirea terenului pentru plantare, plantarea e complet mecanizata cu o masina dirijata cu GPS, livrarea de material saditor certificat, livrarea sistemului de sustinere si palisaj.

In numai 2 ani am infiintat propria plantatie de 130 ha de vie si am demarat constructia unei crame proprii cu o capacitate de prelucrare de 1100 t de struguri / campanie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vifrana SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Vifrana SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vifrana SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.151