Direct la continutul paginii »

Zoocom 2000 SRLNoi suntem din Brasov dar acum produsele noastre pot ajunge in orice casa doar daca trimiteti un e-mail.


Firma noastra a fost infiintata in anul 2000.Din anul 2005 am devenit reprezentatii pentru Romania ai firmei Tommi din Cehia.

Produsele din gama Tommi sunt foarte variate : de la perii,castroane, hainute si papucei pentru catei la o multitudine de recompense si produse de masticatie .

Un produs unic este asternutul ecologic ASAN.Asternutul ASAN absoarbe toata umezeala si deshidrateaza excrementele animalelor de compnanie.

Cu absorbtia unica de 400% de umezeala, ASAN se afla in topul asternutelor evaluate dupa capacitatea lor de asorbire a mirosurilor, lichidelor si cea de lichidare a deseurilor solide biologice.Limiteaza intr-un mod substantial cresterea bacteriilor si microorganismelor in asternut.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Zoocom 2000 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Zoocom 2000 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Zoocom 2000 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.537