Direct la continutul paginii »

Vie Vin Vinju Mare SRLDin dorinţa de a pastra si a duce mai departe buna tradiţie a vinurilor deosebite obţinute atât din soiuri autohtone cât si internaţionale Vie Vin Vînju Mare a început in 2007 un amplu program de reconversie/ restructurare care vizeaza replantarea pâna în 2014 a 200ha.

Vie Vin Vînju Mare a fost înfiinţată prin achizitionarea a 240ha de plantaţii de viţă de vie în podgoria Plaiurile Drîncei, centrul viticol Vînju Mare de catre actionari cu scopul de a pastra această bogaţie naturală care face posibilă obţinerea de vinuri roşii de cea mai înalta calitate.

Pana in prezent am replantat un numar de 120ha cu viţă nobilă din soiurile Fetească Neagră, Syrah, Tămâioasă Romanească, Merlot, Reisling Italian si Sauvignon Blanc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vie Vin Vinju Mare SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Vie Vin Vinju Mare SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vie Vin Vinju Mare SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.221