Direct la continutul paginii »

Seprag SRLSocietatea este recunoscută pentru seriozitatea şi performanţele sale. Pe parcursul ultimilor ani societatea a înregistrat rezultate financiare foarte bune.

Societatea are o sferă de acitivitate care se întinde pe mai multe judeţe: Bacău, Neamţ, Ialomiţa, Brăila, Harghita, Buzău.

Denumirea societăţii este S.C. SEPRAG S.R.L. . Societatea îşi are sediul central în localitatea Sascut, localitate aflată la 40 de km sud de Bacău, pe drumul naţional DN2 înspre Bucureşti o poziţie care o avantajează din multe puncte de vedere.

Unitatea a luat fiinţă în anul 1970 prin divizarea Întreprinderii pentru mecanizarea agriculturii Răcăciuni. Sediul s-a stabilit la Sascut şi unitatea deservea din punct de vedere al mecanizării agriculturii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Seprag SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Seprag SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Seprag SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.809