Direct la continutul paginii »

Avi Vest SRLObiectivul nostrum de dezvoltare pe termen mediu este construirea altei ferme avicole in apropierea celei existente azi, precum si extinderea pietei de desfacere.

S.C. AVI VEST S.R.L. a fost infiintata in 1999 in Oradea, la inceput avand ca activitate principala doar comertul cu oua de consum, iar in anul 2000 a reusit sa-si achizitoneze o ferma avicola langa Oradea, ajungand in cel mai scurt timp un producator important in judetul Bihor.

Managementul Avi-Vest este orientat in special pe prospetimea, pe calitatea, pe modul de ambalare al oualor, dar si de obtinerea celui mai competitiv pret de pe piata.

Politica managementului a fost dezvoltarea pe mai multe planuri. Obiectivul nostru de dezvoltare pe termen mediu este de marire atat a productiei cat si a pietei de desfacere .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Avi Vest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Avi Vest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Avi Vest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.225