Direct la continutul paginii »

Greenfarm SRLDorim sa va convingeti de realitatea celor prezentate si daca sunteti doritori de a obtine rulouri de gazon, apelati cu incredere la serviciile noastre.

Prin folosirea de materii prime de calitate si a utilajelor performante, avand in centrul atentiei clientul, vointa noastra este ca, pe langa folosirea amestecurilor de seminte de gazon de inalta calitate biologica “Eurogreen” si a ingrasamintelor speciale pentru gazon, prin dezvoltare continua, sa asiguram calitate constanta a rulourilor de gazon Eurogreen.

Firma GREENFARM SRL s-a infiintat in anul 2008, avand ca domeniu principal de activitate producerea si comercializarea rulourilor de gazon de calitate superioara.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Greenfarm SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Greenfarm SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Greenfarm SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.291