Direct la continutul paginii »

Roveka Farm Impex SRLRespectarea intelegerilor facute cu clientii ne-a ajutat ca intr-o perioada scurta de timp sa putem construi o relatie de incredere cu clientii nostri.

Roveka Impex SRL este un exemplu de colaborare intre statele Europene. Firma este infiintata de un antrepenor olandez cu o experienta de 30 de ani in sectorul agricol, anume bovine. Comercializarea viteilor se face in special intre Rominia, Hungaria, Turkey, Belgia si Olanda.

Datorita canalelor noastre de livrare si cumpararea putem fi partenerul ideal in evaluarea viteilor.

Roveka este situata in vestul Romaniei in judetul Bihor, anume in localitatea Ianosda.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Roveka Farm Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Roveka Farm Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Roveka Farm Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.738