Direct la continutul paginii »

Tremot Dobre Si Fiii SRLIn prezent, tinta companiei este aceea de a promova produsele apicole de inalta clasa in Romania si acest lucru are loc dupa ce, de-a lungul anilor, s-au exportat cantitati semnificative de miere conventionala si Bio in tari precum: Germania, Anglia, Franta, Italia, Polonia, Grecia, S.U.A. si nu numai.

Cu un efectiv de peste 30 angajati, Tremot Dobre Si Fiii SRL produce o gama larga de: miere de albine, faguri, ceara, propolis, polen.

Tremot Dobre Si Fiii SRL a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Baicoi, judetul Prahova.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tremot Dobre Si Fiii SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tremot Dobre Si Fiii SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tremot Dobre Si Fiii SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

27.073