Direct la continutul paginii »

Enache Morarit SRLENACHE MORARIT promoveaza o politica alimentara integrata care are in vedere intregul lant al securitatii alimentare de tipul: "de pe camp la furculita", asigurand siguranta produselor de morarit si panificatie de la originea lor pana in momentul in care ajung pe masa.

S.C. ENACHE MORARIT S.R.L. ia fiinta in anul 1993 in baza legii nr 31/1990 sub forma de societate cu nume colectiv inregistrata la Registrul Comertului Vaslui.

Din anul 1993 pana in anul 1998 societatea desfasoara in principal activitati de fabricare a uleiurilor brute si rafinate precum si a produselor de morarit si panificatie ,iar in anul 1998, completandu-si obiectul de activitate cu cultura cerealelor, servicii pentru mecanizat, chimizare agricola si protectie fito-sanitara.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Enache Morarit SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Enache Morarit SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Enache Morarit SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.735