Direct la continutul paginii »

Transilvania Sport Horse Company SRLSC Transilvania Sport Horse Company SRL are printre obiectele de activitate si cresterea cailor de rasa.

Sediul social al societatii se afla in comuna Bontida, strada Principala nr 952, activitatea hergheliei desfasurandu-se in com. Jucu , str Dejului nr. 34 (cca 25 km de Cluj Napoca).

SC Transilvania Sport Horse Company SRL, infiintata in anul 1999, este o societate privata cu capital mixt romano-norvegian.

Multumirea clientilor nostri este o garantie certa a calitatii superioare a serviciilor noastre.

Echitatia tonifica grupe de muschi pe care alte tipuri de exercitii nu le stimuleaza, datorita miscarilor tridimensionale ale calului, pe care nici un aparat electronic nu le poate reproduce.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Transilvania Sport Horse Company SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Transilvania Sport Horse Company SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Transilvania Sport Horse Company SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.236