Direct la continutul paginii »

Bardeau Holding Romania SRLDomeniile principale in care activam sunt: zootehnia, productie vegetala, producerea furajelor, producerea nutreturilor combinate, depozitarea, conditionarea si prelucrarea productiei vegetale, procesare samanta, precum si asigurarea transportului pentru acestea.

Intreaga activitate a grupului de firme Bardeau are ca scop asigurarea unei calitati la standard european, dorind sa aducem produsele noastre atat pe piata nationala, cat si pe cea internationala impreuna cu alti parteneri de afaceri.

Sediul central al grupului de firme este in municipiul Timisoara. Capitalul social al grupului de firme este de 63 miliarde RON si este in intregime austriac.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bardeau Holding Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bardeau Holding Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bardeau Holding Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.645