Direct la continutul paginii »

Hobby Shop SRLSocietatea noatra s-a infiintat in anul 2003 avand ca obiect principal comercializarea animalelor exotice, hrana si accesorii aferente.

Ca obiect secundar societatea si-a ales comercializare ustensilelor si accesorilor de pescuit. Activitatea noatra se bazeaza pe experiente dobandite inainte si dealungul desfasurarii activitatii noastre, astfel putand oferii clientilor nostrii, informatii utile si cat mai corecte posibile.

Daca suntei pescar inrait si apreciati calitatea noi va putem oferii produsele dorite. Si pescari incepatori pot gasi necesarele pentru un pescuit eficient si plin de placere.

Intreaga noastra activitate se bazeaza pe o relatie buna cu clientii, satisfacerea cererii clientilor cu produse de calitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Hobby Shop SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Hobby Shop SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Hobby Shop SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.612