Direct la continutul paginii »

Metalco Corporation SRLProtectia si finisarea metalului se face prin fosfatare, urmata de vopsire in camp electrostatic cu pulberi poliesterice.

METALCO are un program sustinut de asimilare a unor produse noi si de diversificare si modernizare a celor existente.

Este o societate comerciala producatoare de mobilier industrial,comercial,casnic, pentru spitale.


Peste 80% din produsele noastre sunt solicitate pe piata externa in tarile Uniunii Europene ,in special datorita unui raport pret/calitate foarte atractiv pentru clientii nostrii.


In acest fel se asigura o durabilitate indelungata si un aspect estetic deosebit. Sistemul modulat in care este conceput mobilierul METALCO permite oricand o rearanjare si readaptare .
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Metalco Corporation SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Metalco Corporation SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Metalco Corporation SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.832