Direct la continutul paginii »

Rofep SALa cerere, se pot produce matrite pentru pulberi ceramice si metalice, matrite de injectie de mase plastice, diverse tipuri de stante.

S.C. ROFEP S.A. a fost fondata in anul 1968 si a inceput fabricatia de ferite moi sub licenta PLESSEY-Anglia. Cu cercetare proprie si a institutelor romanesti, productia de ferite a fost diversificata, ajungandu-se in prezent la o gama larga de produse.

Incepand cu anul 1996, S.C. ROFEP S.A. a dezvoltat un nou profil de fabricatie, respectiv fabricatia de perii colectoare pentru motoare electrice si alte materiale carbunoase, in patru grupe de semifabricate.

S.C. ROFEP S.A. Urziceni este singurul producator din Romania de ferite moi si dure si cel mai important producator roman de perii colectoare pentru motoare electrice.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rofep SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Rofep SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rofep SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.638