Direct la continutul paginii »

Intermedia Call 2005 SRLINTERMEDIA CALL 2005 este o societate mixta italo-romana cu sediul in Hunedoara.

Societatea a fost infiintata in anul 2005 la initiativa actualului administrator Santesso Silvano, de origine italiana si are ca obiect principal de activitate intermedierea in confectionarea de imbracaminte din textile.

Societatea noastra intermediaza între furnizor şi client, ofera asistenţa tehnico-calitativa şi organizaţionala fabricanţilor; în aceeaşi măsură urmăreste îndeplinirea obiectivelor propuse de către client şi anume: obţinerea nivelului de calitate dorit şi eficientizarea activităţii de producţie începând cu negocierea preţului şi a termenelor de livrare până la monitorizarea consumurilor şi implicit gestiunea stocurilor restante.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Intermedia Call 2005 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Intermedia Call 2005 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Intermedia Call 2005 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.772